FAQ: Registreren

FAQ (Frequently Asked Questions) > Registreren
Top

1. Gratis registreren

Registreren bij MyPoule.nl is gratis.
Als je langer dan een jaar niet bent ingelogd wordt je account automatisch verwijdert.
Top

2. Donatie

Je kunt een eigen sub-poule maken voor elke toernooi of meedoen met een sub-poule. Om bij MyPoule.nl een eigen sub-poule te organiseren (groep Manager) is het nodig om je eerst bij Mypoule.nl te registreren. Als groep Manager kun je direct deelnemers in je sub-poule toevoegen zonder dat zij zich eerst hoeven te registreren. Om deel te nemen aan een sub-poule kun je ook eerst bij Mypoule.nl registreren. Na de 5de deelnemer (inclusief Manager) wordt van de sub-poule Manager een klein donatie gevraagd per deelnemer, om Mypoule.nl te verbeteren en voort te kunnen zetten in zijn bestaan. Als sub-poule Manager kun je twee groepslogo's uploaden.
Top

3. Wat is een VIP

VIP staat voor Very Important People (in het Nederlands heel belangrijke personen). Bij MyPoule.nl zijn VIP's mensen die Mypoule.nl leuk vinden en vrijwillig een donatie doen naar de sitebeheerder van Mypoule.nl. Mede hierdoor kan MyPoule.nl blijven bestaan en beter worden.
Top

4. Wat zijn mijn extra's als VIP

VIP leden hebben een VIP logo achter hun naam.
VIP leden kunnen voorspellingen van anderen zien voordat het toernooi is begonnen

Aanmelden

Ben je nog geen Lid? Klik hier om gratis te registeren.

Wachtwoord Vergeten?
Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid

Copyright © 2007-2021 MyPoule.nl
73,985 unique bezoekers