Wat is MyPoule.nl

MyPoule.nl is uit een hobby gemaakt en sinds 2007 online, bedoeld als een hobby platform voor het opzetten van een sub-voetbalpoule in een daadwerkelijk besloten kring, bijvoorbeeld voor je vrienden, familie, kennissen, collega's etc.

Om bij MyPoule.nl een eigen sub-poule te maken of deel te nemen aan een sub-poule is het nodig om je eerst bij Mypoule.nl gratis te registeren.

Voetbalpoule toernooien

 • FIFA Wereld kampioenschap om de vier jaar.
 • UEFA Europees kampioenschap om de vier jaar.

 • UEFA Champions League Groepsfase elk jaar.
 • UEFA Champions League Finales elk jaar.

 • UEFA European League Groepsfase elk jaar.
 • UEFA European League Finales elk jaar.

 • Hoe werkt het

  Het voordeel van Mypoule.nl is dat je de poule volledig moet invullen voor de aanvang van het toernooi. Dus daarna heb je geen zorgen meer dat je tussendoor iets vergeet in te vullen. Na het einde van het toernooi wint de persoon met de beste voorspellingen, zo blijft de poule spannend van het begin tot het einde van het toernooi.

  De voorspellingen worden voor iedereen in dezelfde groep zichtbaar nadat het toernooi begint, en kunnen dan niet meer ingevuld/gewijzigd worden. U kunt vertrouwen op een goed, eerlijk en overzichtelijk online voetbalpoule toernooi bij Mypoule.nl. Er is geen limit voor het aantal leden in de poule.

  MyPoule.com is geassocieerd met MyPoule.nl.

  MyPoule.nl maakt voetbaltoernooien emotioneler


  Aanmelden

  Ben je nog geen Lid? Klik hier om gratis te registeren.

  Wachtwoord Vergeten?
  Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy-instellingen en begrijpt u dat wij cookies gebruiken. Sommige cookies zijn mogelijk al ingesteld.
  Klik op de knop 'Ik ga akkoord' om deze balk te verbergen. Als u de site blijft gebruiken zonder dat actie wordt ondernomen, nemen we aan dat u toch instemt met ons privacybeleid.U kunt hier meer lezen over ons privacybeleid

  Copyright © 2007-2021 MyPoule.nl
  73,997 unique bezoekers